Hvem er vi?

Kulminator består af Michael Elis Madsen og Jes Birkedal. Vi arrangerer ølsmagning og ølforedrag for private og firmaer primært i Sydjylland og Vestjylland.
 
 Ølsmagning for Team Rynkeby. Det lykkedes at indsamle over 12.000 kr. til Børnecancerfonden denne aften.
 
Fritiden bruges bla. på Danske Ølentusiaster og håndbrygning af øl. Michael er desuden medejer af Esbjergs eneste mikrobryggeri, Ølværket og retro og genbrugs-butikken, Madsens Lopperi.
Vores fælles interesse for øl går mere end 10 år tilbage, og de seneste år har vi rejst en del i bl.a. Belgien og Tjekkiet for opleve landenes fantastiske ølkulturer.
 
Czech Beer Festival 2010
Ølfestival i Prag 2010

 
Vi holder selv meget af Belgien og belgisk øl, men vores smagninger afspejler et bredt udsnit af europæisk ølkultur. En ølsmagning er et anderledes alternativ til vinsmagninger, hvor man ofte spytter indholdet ud! Det undgår man med øl, idet man kun kan smage øllets bitre del ved at synke helt. Smagscentret for bitterstof sidder nemlig bagerst i ganen.

Kulminator Ølsmagning og Ølforedrag er opkaldt efter, og en hyldest til, kult-ølbaren De Kulminator i Antwerpen, som er kendt for at have et fantastisk ølkort med mere end 400 forskellige øl. Derudover har én af verdens stærkeste øl, EKU 28 fra Kulmbach, fået tilnavnet Kulminator.

.
Jes Birkedal